Maar liefst 12(!) Rode Duivels zitten deze zomer met transferperikelen

Maar liefst 12(!) Rode Duivels zitten deze zomer met transferperikelen

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 11:32zo 26-05-2019 om 11:32

Roberto Martinez schiet binnenkort weer in actie met de Rode Duivels. De nationale ploeg maakt zich op voor de laatste wedstrijden van het seizoen, tegen Kazachstan en Schotland. Heel wat Rode Duivels zullen ondertussen ook bezig zijn met een mogelijke transfer.

Dat voorspelt Martinez, die gelooft dat er een drukke zomer aankomt voor een pak Rode Duivels. "Het wordt voor heel wat jongens een heel belangrijke transferzomer", zegt de bondscoach aan Het Nieuwsblad.

"Zo heb je jongens als Praet, Castagne, Meunier en Denayer die een mooie transfer kunnen maken. Daarnaast heb je iemand als Lukaku die zeer waarschijnlijk Manchester United verlaat. Casteels geniet interesse van diverse topclubs", geeft Martinez aan.

Tielemans en Hazard
Dat zijn niet de enige Rode Duivels die mogelijk nog een transfer maken. "Tielemans heeft de topclubs in de Premier League voor het uitkiezen, terwijl Leicester City rond Youri dan weer hun team wil bouwen", voegt Martinez er nog aan toe.

"Het is ook uitkijken naar de gebeurtenissen rond Eden Hazard, zijn broer Thorgan maakte trouwens al een prachtige transfer. Maar ook spelers als Carrasco, Alderweireld, Mignolet en Batshuayi zouden ook nog wel eens in aanmerking kunnen komen voor een transfer", besluit hij.

Het belooft dus een bijzonder drukke zomer te worden. In totaal lijken zo'n twaalf spelers (of meer?) zich te mogen opmaken voor een transfer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws