Het intrigeert mij enorm hoe ze Clement konden overtuigen

"Het intrigeert mij enorm hoe ze Clement konden overtuigen"

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 09:05zo 26-05-2019 om 09:05

Twee jaar geleden was Philippe Clement T2 bij Club Brugge. Toen koos Blauw-Zwart Ivan Leko als opvolger voor Michel Preud'homme en mocht Clement zich ergens anders gaan ontwikkelen. Nu keert Clement terug via de grote poort. Marc Degryse begrijpt de keuzes van Club Brugge.

"Twee jaar geleden vonden ze hem bij blauw-zwart niet klaar om bij hen hoofdtrainer te worden - dat was te begrijpen. Maar ze hebben Clement zien groeien en nu halen ze hem gewoon terug. Het toont aan dat ze in Brugge weten waar ze mee bezig zijn", stelt Degryse in Het Laatste Nieuws.

Degryse is onder de indruk van de transfer van Clement. "Ze hadden gerust kunnen voortdoen met Leko. Alleen: ze zaten niet langer allemaal op dezelfde golflengte en dan heeft zoiets geen zin. Het is een straffe stunt van Club Brugge."

"Ze halen de trainer van het jaar weg bij de ploeg van het jaar. Het intrigeert mij enorm hoe ze hem konden overtuigen. Ze moeten goede papieren op tafel gelegd hebben. Het verhaal moet aantrekkelijk zijn. Hij laat niet zomaar een rechtstreeks ticket voor de Champions League liggen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Had Club Brugge Clement twee jaar geleden al trainer moeten maken?

(623 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws