Croonen vreest niet dat Clement gaat lopen met KRC Genk-targets

Croonen vreest niet dat Clement gaat lopen met KRC Genk-targets

26-05-2019 07:55
22

KRC Genk is al een tijdje bezig met volgend seizoen. Philippe Clement kent de namen die de Limburgers willen halen. Nu de trainer naar Club Brugge verhuist, zou hij in principe die namen kunnen doorgeven aan de bestuurders van Blauw-Zwart. Bij Genk geloven ze evenwel niet dat dat gaat gebeuren.

Peter Croonen vertrouwt op het eergevoel van Clement. "Hoewel Clement ook in beeld was bij een concurrent, hebben wij hem alle info verstrekt. Wij gaan ervan uit dat hij daar deontologisch correct mee zal omgaan. Uiteraard zijn wij ontgoocheld dat hij ons verlaat. Maar rationaal gezien, gunnen wij hem deze opportuniteit”, aldus de voorzitter van Genk in Het Belang van Limburg.

In Genk zijn ze niet naïef en gaan ze als volwassen mensen om met elkaar. "Wij wisten natuurlijk van de belangstelling van Club Brugge. Maar zo lang Philippe die knoop niet had doorgehakt, bestond de kans dat hij bleef. Daar zijn wij altijd van uit gegaan om de rust in de club te behouden. Wij hebben tijdens de gesprekken over zijn toekomst en die van onze club open kaart gespeeld."