Anthuenis heeft goed nieuws voor Anderlecht, Club Brugge en Standard

Anthuenis heeft goed nieuws voor Anderlecht, Club Brugge en Standard

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 07:14zo 26-05-2019 om 07:14

In de Jupiler Pro League loopt er heel wat talent rond. Volgens Aimé Anthuenis is Yari Verschaeren van Anderlecht de toekomst van ons voetbal. De voormalig bondscoach ziet ook talent rondlopen bij Club Brugge, Standard en Sporting Charleroi.

In De Zondag kreeg Anthuenis de vraag wie voor hem de toekomst is van het Belgische voetbal. "Ik kan niet naast Yari Verschaeren kijken. Met voorbehoud!", stelt de man die met KRC Genk en Anderlecht de titel veroverde.

"Het woord zegt het zelf: toekomst! Men kan de evolutie van spelers nooit voorspellen, zeker niet op achttien jaar. Het blijft afwachten, maar hij heeft bakken talent in zoverre dat hij dit seizoen bij Anderlecht de beste spelers was", stelt Aimé Anthuenis.

Clement mag ook in zijn handen wrijven. "Krepin Diatta heeft ook een groot potentieel. Met zijn snelheid op de flanken kan hij Philippe Clement volgend seizoen enorm helpen."

Oulare gaat ontploffen
Volgens Anthuenis moeten de fans van Standard ook niet wanhopen. "Oulare koppelt bij Standard hoogtes aan laagtes, maar ik verwacht dat hij straks gaat ontploffen."

Tot slot ziet Anthuenis bij Charleroi nog een groeibriljant rondlopen. "In mijn lijstjes mag Victor Osimhen niet ontbreken. Hij is een doelpuntenmaker pur sang en heeft nog serieus wat progressiemarge. Hij is waarschijnlijk op weg naar een topploeg."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie is het grootste talent?

(726 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws