Opvallend: 'Anderlecht en Gent hadden Bölöni op verlanglijstje gezet'

Opvallend: 'Anderlecht en Gent hadden Bölöni op verlanglijstje gezet'

25-05-2019 19:10 Laatste update: 19:31
9

RSC Anderlecht pakte vorige zonder enorm uit met de rentree van Vincent Kompany. Simon Davies zal Kompany bijstaan als trainer wanneer Kompany zelf op het veld staat als speler. Marc Coucke had echter een Plan B achter de hand indien Kompany niet zou happen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Volgens Gazet van Antwerpen was Marc Coucke onder de indruk van Laszlo Bölöni, die goede resultaten boekte bij Antwerp. Coucke wou Bölöni als resultatentrainer gebruiken moest Kompany niet akkoord gegaan zijn. Coucke dacht in het verleden ook al aan Luciano D’Onofrio, maar ook die deal viel in het water.

Bölöni kon ook bij een andere Belgische club aan de slag. Twee jaar geleden was er ook al contact met KAA Gent-voorzitter Ivan De Witte. Maar ook Gent is nu geen optie meer voor Bölöni aangezien Gent lijkt verder te gaan met Jess Thorup.

Voor Bölöni blijft het koffiedik kijken waar zijn toekomst ligt. "Ik merk dat mijn plannen jullie geweldig interesseren, maar ik wil er nu nog niet op ingaan", sloot Bölöni af.