Opvallend: 'Anderlecht en Gent hadden Bölöni op verlanglijstje gezet'

Opvallend: 'Anderlecht en Gent hadden Bölöni op verlanglijstje gezet'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 19:10za 25-05-2019 om 19:10

Laatste update: zaterdag 25 mei 2019 om 19:31za 25-05-2019 om 19:31

RSC Anderlecht pakte vorige zonder enorm uit met de rentree van Vincent Kompany. Simon Davies zal Kompany bijstaan als trainer wanneer Kompany zelf op het veld staat als speler. Marc Coucke had echter een Plan B achter de hand indien Kompany niet zou happen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Volgens Gazet van Antwerpen was Marc Coucke onder de indruk van Laszlo Bölöni, die goede resultaten boekte bij Antwerp. Coucke wou Bölöni als resultatentrainer gebruiken moest Kompany niet akkoord gegaan zijn. Coucke dacht in het verleden ook al aan Luciano D’Onofrio, maar ook die deal viel in het water.

Bölöni kon ook bij een andere Belgische club aan de slag. Twee jaar geleden was er ook al contact met KAA Gent-voorzitter Ivan De Witte. Maar ook Gent is nu geen optie meer voor Bölöni aangezien Gent lijkt verder te gaan met Jess Thorup.

Voor Bölöni blijft het koffiedik kijken waar zijn toekomst ligt. "Ik merk dat mijn plannen jullie geweldig interesseren, maar ik wil er nu nog niet op ingaan", sloot Bölöni af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Staat Bölöni volgend jaar nog aan het roer bij Antwerp?

(344 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws