Refaelov geeft verklaring voor straffe statistieken bij Antwerp

Refaelov geeft verklaring voor straffe statistieken bij Antwerp

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 18:56za 25-05-2019 om 18:56

Lior Refaelov beleefde met Antwerp een bijzonder goed seizoen. De 33-jarige Israëliër maakte vorige zomer de overstap van Club Brugge naar Antwerp en dat bleek een goede beslissing.

Refaelov kan bijzonder mooie statistieken voorleggen. Met tien goals en drie assists was hij één van de revelaties van Antwerp het voorbije seizoen. Daar heeft Refaelov nu een verklaring voor.

"In Brugge was ik meer een middenvelder, verantwoordelijk voor het balbezit en de ­assists. Ik werd er ook vaak ­geteisterd door blessures. Bij Antwerp was ik nu een heel ­seizoen topfit. De jongste twee jaar is mijn lichaam weer in ­balans", vertelt hij in Gazet van Antwerpen.

Intussen werd zijn huurbeurt omgezet in een contract van twee jaar. "In mijn eerste maanden bij Antwerp was ik met het ­financiële plaatje niet bezig. Ik wilde gewoon weer spelen na een moeilijk jaar. Het aanbod van Antwerp gaf blijk van ­waardering. Niet iedere voetballer kan op zijn 33ste nog een tweejarige verbintenis onder­tekenen. Ik hoop de club nog veel terug te geven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws