Genk-sterkhouders niet opgeroepen voor nationale ploeg

Genk-sterkhouders niet opgeroepen voor nationale ploeg

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 18:43za 25-05-2019 om 18:43

Laatste update: zaterdag 25 mei 2019 om 18:52za 25-05-2019 om 18:52

Racing Genk kan na het behalen van de titel spreken van een glansrijk seizoen. Daardoor kunnen de Limburgers met een meer dan goed gevoel genieten van welverdiende vakantie. Al is dat nog niet voor alle spelers het geval, want er zijn nog een paar spelers die zich moeten melden bij de nationale ploeg.

Junya Ito was normaal gezien één van de opgeroepen spelers voor het Japanse nationale elftal. De Japanners spelen in juni en juli de Copa America in Brazilië, maar Ito zit niet in de selectie voor Japan. Hij is wel opgeroepen voor de Kirin Cup, dat is de voorbereiding voor de Copa America. Daarna vertrekt de Japanse nationale ploeg naar Brazilië, maar daar zal Ito de selectie verlaten.

Danny Vukovic
Ook Danny Vukovic is niet opgeroepen voor de nationale ploeg van Australië. Vukovic heeft drie caps voor Australië, maar hij zit niet in de selectie voor de interland tegen Zuid-Korea. Vukovic speelde dit seizoen in totaal maar liefst 51 wedstrijden voor Genk. Hij was goed voor achttien clean-sheets en kreeg 53 tegendoelpunten binnen.

Joseph Aidoo
Voor Joseph Aidoo is het nog afwachten of hij deze zomer zijn debuut zou kunnen maken voor Ghana. Aidoo zit in de preselectie voor de Afrika Cup. De Afrika Cup vindt dit jaar plaats in Egypte. Aidoo speelde dit seizoen 41 wedstrijden met Genk.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws