'Anderlecht-doelwit is gratis op te pikken en krijgt veel aanbiedingen'

'Anderlecht-doelwit is gratis op te pikken en krijgt veel aanbiedingen'

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 08:44za 25-05-2019 om 08:44

Anderlecht werd een tijdje geleden in verband gebracht met Adam Maher. De 25-jarige middenvelder van AZ heeft besloten om zijn aflopende contract in Alkmaar niet te verlengen en is dus vrij om te gaan en staan waar hij wil. Clubs uit binnen- en buitenland hebben zich voor hem gemeld.

Maher heeft in Alkmaar de interesse gewekt van een aardig rijtje aan clubs, weet De Telegraaf. De ochtendkrant schrijft dat de middenvelder in trek is bij onder anderen Blackburn Rovers, Queens Park Rangers, Fenerbahçe, Brescia en Celtic. Zij hebben te kennen gegeven Maher te willen hebben en deze clubs hebben zich dan ook officieel bij hem gemeld. Maher werd vorig jaar overigens ook genoemd bij Anderlecht, maar het is nog maar de vraag of paars-wit de middenvelder nog steeds op het lijstje heeft staan.

Ook vanuit de Eredivisie is er serieuze interesse voor de 25-jarige middenvelder. Vitesse wil Maher graag overnemen van AZ en hoeft gezien de transfervrije status van de voormalig PSV'er niets voor hem te betalen. Maher keerde een jaar geleden terug bij AZ na een mislukt avontuur in Eindhoven en kwam in 25 competitiewedstrijden in actie voor de Alkmaarders.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Maher een goede optie zijn voor Anderlecht?

(470 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws