Nieuwe trofee voor Barcelona, verdien heel wat euro's dankzij winst tegen Valencia

Nieuwe trofee voor Barcelona, verdien heel wat euro's dankzij winst tegen Valencia

25-05-2019 20:00 Laatste update: 20:00

Ook in Spanje zit het voetbalseizoen er bijna op. Voor zowel FC Barcelona als Valencia kan de bekerwinst een uitstekende bekroning zijn op een goed seizoen. De twee treffen elkaar in de finale van de Copa Del Rey. En daar kan jij flink aan verdienen!

COPA DEL REY! Barcelona wint ook de Spaanse beker: 12(!!) keer je inzet! KLIK HIER

Bookmaker Ladbrokes heeft een bijzonder knappe promotie klaar voor deze partij. Geloof jij in winst van Barcelona? Dan krijg je maar liefst 12 keer je inzet terug! Daily Odds tipt in samenwerking met VoetbalPrimeur.be de Catalanen alvast voor winst!

De Copa Del Rey-finale gaat dit jaar tussen de Spaanse grootmacht FC Barcelona en de club van de ‘comeback’ Valencia. Beide teams hebben zowel Europees als in LaLiga een uitstekend seizoen gedraaid.

De ploeg van Erneste Valverde is in de laatste wedstrijden van LaLiga wat slordig en gemakkelijk, maar dit kwam natuurlijk mede omdat zij het kampioenschap al lang en breed binnen hadden. Deze resultaten achten wij minder relevant dan de andere feiten; bijvoorbeeld dat FC Barcelona met een ruime voorsprong kampioen is geworden en dat zij maar liefst 90 doelpunten maakten in LaLiga.

We verwachten dat FC Barcelona deze wedstrijd ‘gewoon’ gaat winnen . Dat kan ons dankzij de promotie van Ladbrokes ook flink wat geld opleveren. Klik HIER en doe mee!

  • FC Barcelona maakte veruit de meeste doelpunten in LaLiga (90).
  • FC Barcelona stond in 7 van de laatste 10 wedstrijden gelijk bij rust.
  • Lionel Messi maakte alle 3 de goals van Barcelona in de eerdere onderlinge duels.
  • Valencia kreeg na Atletico Madrid de minste doelpunten tegen in LaLiga (35).
  • Valencia scoorde 12x in de laatste 5 wedstrijden;
  • De twee onderlinge duels dit seizoen eindigde allebei in gelijkspel.

COPA DEL REY! Barcelona wint ook de Spaanse beker: 12(!!) keer je inzet! KLIK HIER!