Na Amallah heeft Standard weer beet: pijlsnelle aanvaller poseert met rood shirt

Na Amallah heeft Standard weer beet: pijlsnelle aanvaller poseert met rood shirt

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 19:30vr 24-05-2019 om 19:30

Standard Luik is al volop bezig met de voorbereiding op volgend seizoen. Na het aantrekken van Selim Amallah en de nagenoeg zekere komst van Merim Vojvoda (allebei van Royal Excel Moeskroen) strijkt nu Dario Guzman neer op Sclessin.

Standard bracht de transfer zelf nog niet naar buiten, maar een fanpagina van de Rouches heeft een foto gepost waarop Guzman poseert met een truitje van zijn nieuwe club. Guzman is een negentienjarige aanvaller uit El Salvador, waar hij actief was bij Pasaquina. Bij die club wordt hij gezien als een groot talent.

Guzman wordt omschreven als 'een vleugelaanvaller met erg veel snelheid'. Hij zal op termijn de concurrentie moeten aangaan met onder meer Moussa Djenepo, Alen Halilovic en Mehdi Carcela, al staat die laatste op het punt van vertrekken.

De recente transferactiviteit toont alvast dat Standard nu al bezig is met het huiswerk voor de komende maanden. Dat moet ook, want Michel Preud'homme kon zijn elftal nog niet volledig boetseren zoals hij dat graag heeft. In Play-Off 1 viel Standard wat tegen, al eindigde het uiteindelijk wel als derde.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zal Standard volgend seizoen meespelen om de prijzen, denk je?

(277 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws