OFFICIEEL: Persoons krijgt er geen genoeg van en probeert het in West-Vlaanderen

OFFICIEEL: Persoons krijgt er geen genoeg van en probeert het in West-Vlaanderen

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 19:13vr 24-05-2019 om 19:13

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 19:22vr 24-05-2019 om 19:22

Koen Persoons voegt een nieuw hoofdstuk toe aan zijn voetbalboek. De ervaren middenvelder maakte vrijdag zijn transfer naar Royal Knokke FC bekend en trekt zo de deur bij Oud-Heverlee Leuven achter zich toe.

Persoons bouwde het grootste deel van zijn carrière op bij KV Mechelen en Sporting Lokeren in de Jupiler Pro League. Medio 2017 zette hij een stapje terug. Bij OH Leuven, dat nog steeds uitkomt in Eerste Klasse B, was de 35-jarige Aalstenaar vorig jaar nog een sterkhouder. Dit seizoen was hij minder van waarde met slechts acht basisplaatsen.

Nu moet Persoons Knokke van extra métier voorzien. Dat zullen de kustjongens kunnen gebruiken, want ze beleefden een dramatisch seizoen. Met amper 24 punten uit 30 wedstrijden eindigde Knokke als allerlaatste in de Eerste Amateurklasse. Daardoor was de degradatie naar het tweede niveau onvermijdelijk.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New chapter! ✍🏼Volgende 2 seizoenen kan u me vinden op alle beachbars langs de kustlijn in Knokke. Op sommige dagen ook te vinden in het Olivierstadion 3.0. #RKnokkeFC 🔵⚪️

Een bericht gedeeld door Koen Persoons (@dado_1207) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws