Weinig animo voor Europa League-finale: tickets voor nog geen 20 euro

Weinig animo voor Europa League-finale: tickets voor nog geen 20 euro

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 12:45vr 24-05-2019 om 12:45

Fans van Arsenal en Chelsea lopen er nog niet bepaald warm voor om aanwezig te zijn bij de Europa League-finale tussen de twee Engelse ploegen. Op ViaGogo worden de kaarten voor spotprijzen aangeboden.

The Times schreef donderdag dat beide ploegen 6000 kaarten mochten verdelen onder de achterban. Meer dan de helft van dat aantal is níet verkocht. Het gebrek aan animo is vooral ontstaan door de locatie waar de finale wordt gespeeld. De eindstrijd vindt namelijk plaats in Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan. De reisafstand naar dat land is voor veel supporters reden om geen ticket te boeken, blijkt nu. Volgens The Times heeft Arsenal slechts 3500 tickets verkocht voor de finale, Chelsea raakte met 2000 kaarten nog minder kwijt. 

Fans die alsnog richting Azerbeidzjan af willen reizen, hoeven daarvoor niet diep in de buidel te tasten. Via Viagogo kun je voor spotprijzen aan een ticket komen voor de eindstrijd. Tickets worden voor al vanaf vijftien of zestien euro aangeboden.

The Gunners moeten het in de finale overigens doen zonder Mkhitaryan. Hij reist 'uit veiligheidsoverwegingen' niet af naar Azerbeidzjan. Armenië heeft heel slechte relaties met dat land.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws