Bölöni ziet problemen bij Antwerp: Mentale vermoeidheid in de groep

Bölöni ziet problemen bij Antwerp: "Mentale vermoeidheid in de groep"

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 12:15vr 24-05-2019 om 12:15

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 12:31vr 24-05-2019 om 12:31

Laszlo Bölöni staat na een zwaar seizoen nog voor één moeilijke opdracht: Antwerp voorbij Charleroi loodsen. Zijn spelers moeten zich dus nog één keer kunnen opladen, en dat is niet evident.

Hij onderschat de tegenstander zeker niet. "Ze hebben veel kwaliteiten. Eentje daarvan is hun strakke organisatie. Vanuit een sterke verdediging kunnen ze op de counter efficiënt toeslaan. We zijn op onze hoede, want Charleroi weet als geen ander hoe het op resultaat moet voetballen", klinkt het bij Sporza.

Antwerp speelt met zijn laatste krachten tegen de Henegouwers. "Het is inderdaad een lang en moeilijk seizoen geweest. Je merkt een soort van mentale vermoeidheid in de groep. Het wordt zaak om iedereen nog één keer op scherp te zetten en met de juiste attitude het veld op te komen."

Bölöni kijkt al uit naar een Europees avontuur. "Dat zou een mooie beloning zijn. Niet enkel voor ons, maar voor de hele club en zijn supporters. Zij hebben ons het hele jaar door moeilijke momenten gesleurd. Alleen al voor hen moet er voldoende motivatie zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie gaat deze laatste match winnen?

(432 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws