Expressen: 'Club Brugge tastte héél diep in de buidel voor Kossounou'

Expressen: 'Club Brugge tastte héél diep in de buidel voor Kossounou'

24-05-2019 11:30
14

Club Brugge heeft de eerste nieuwkomer van de zomer al gehaald: de Ivoriaan Odilon Kossounou komt over van Hammarby uit Zweden. Het Zweedse Expressen maakt een reconstructie van die transfer.

Sportief directeur Jesper Jansson geeft aan dat Club diep is geweest. "Ik heb alle clubs verteld dat ze een extra inspanning moesten doen om hem te kopen. Club heeft dat ook echt gedaan. Toen alles geregeld was hadden we een dubbel gevoel. Het was de grootste deal ooit voor onze club, maar we hadden gewild dat hij langer bij ons zou spelen."

Hammarby heeft goed verdiend aan de transfer. "Dit is een indrukwekkende deal, het geeft ons enorme mogelijkheden. We gaan de club op alle manieren ontwikkelen. Dat is de volgende stap voor Hammarby."

Volgens Expressen zou Club liefst vier miljoen euro betalen, mét mogelijke bonussen van één miljoen euro. Verder krijgt Hammarby ook nog tien procent op zijn doorverkoopwaarde. Club moet dus wel erg overtuigd zijn van de achttienjarige Ivoriaan, die nog maar zijn eerste seizoen in Europa speelt.

No Poll