Baby gaat vol voor Europees ticket: Zondag was ik boos op mezelf

Baby gaat vol voor Europees ticket: "Zondag was ik boos op mezelf"

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 10:45vr 24-05-2019 om 10:45

Antwerp werkt zondag zijn laatste match van het seizoen af. Tegen Charleroi moet het Europese ticket veiliggesteld worden. Amara Baby is er gerust op.

De ex-speler van Charleroi weet dat het zondag niet kan misgaan. "Het wordt een intense wedstrijd met een dosis extra adrenaline door ons publiek. We hebben in Play-Off 1 laten zien dat we niemand hoeven te vrezen. De sleutel ligt bij hoe we onszelf klaarstomen. Het wordt een wedstrijd op Play-Off 1-niveau. Gelukkig spelen wij thuis. Dat is zeker in ons voordeel."

Met twee goals en drie assists speelt Baby geen slechte Play-Offs. "Ik heb het geluk gehad dat ik veel mocht spelen. Er was misschien meer uit te halen, maar we hebben er een straf seizoen opzitten. Alleen moeten we het zondag wel nog afmaken."

Tegen een uitgeblust Club Brugge liet Antwerp de kans liggen om derde te worden. "We hebben Play-Off 1 gehaald en daarmee is onze opdracht al eventjes volbracht. Alles wat we nu nog kunnen meegraaien, is bonus. Al moeten we er ook niet flauw over doen dat we wel echt ontgoocheld waren dat we die derde plek nog lieten glippen. Ik had inderdaad enkele goede kansen en was boos op mezelf dat ik niet wist te scoren. Zondag krijgen we een nieuwe kans om het af te maken."

Poll

Moet Baby altijd spelen?

(177 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws