'Ik wou nog één a twee jaar alles geven bij KV Mechelen, ik ben er kapot van'

'Ik wou nog één a twee jaar alles geven bij KV Mechelen, ik ben er kapot van'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 22:31do 23-05-2019 om 22:31

KV Mechelen zal de terugkeer naar de Jupiler Pro League zonder Seth De Witte doen. De club kondigde woensdag aan dat de kapitein na negen jaar afscheid neemt van KV Mechelen.

De Witte had een aflopend contract, dat uiteindelijk niet verlengd werd. Er waren wel gesprekken, maar De Witte kon enkel aan sterk verminderde voorwaarden bijtekenen. "Ik hoop dat de mensen nu niet denken dat het mij alleen om de centen te doen is", zucht De Witte in Gazet van Antwerpen.

"Ik had het zo graag anders zien eindigen. Ik had gehoopt om nog één of twee jaar alles te geven voor KV Mechelen. Om dan te stoppen bij de club waar ik ­alles aan te ­danken heb. Dat die droom nu uiteenspat, is iets waar ik het hart van in ben. Het is voorbij. Helaas. Ik ben er kapot van. Maar ik moet het aanvaarden. Ik heb geen ­andere keuze", geeft hij aan.

Zijn KV Mechelen
De Witte wil vooral de mooie momenten onthouden bij de club. "Het was niet altijd rozengeur en ­maneschijn, maar ik wil alle ­supporters uit de grond van mijn hart bedanken. KV Mechelen is mijn club en zal dat ook altijd ­blijven."

"Ik heb er negen fantastische jaren beleefd. Jaren die ik nooit zal vergeten. Het is jammer dat het op deze manier moet ­eindigen, zonder dat ik echt ­afscheid heb kunnen nemen. Maar ik zal deze club altijd blijven steunen en ik ben de eerste om te duimen dat alles goed komt en dat KV volgend seizoen in 1A kan starten", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws