Gladbach-fans pakken Hazard aan bij afscheid: Ik kan dat gefluit niet begrijpen

Gladbach-fans pakken Hazard aan bij afscheid: "Ik kan dat gefluit niet begrijpen"

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 21:24do 23-05-2019 om 21:24

Wat al even in de lucht hing, werd eerder deze week bevestigd: Thorgan Hazard verruilt het ene Borussia voor het andere. De supporters van Mönchengladbach kunnen zijn overstap naar Dortmund duidelijk niet appreciëren. Zijn (ex-)ploeggenoten vinden dat doodzonde.

Hazard werkte zaterdag zijn laatste wedstrijd af voor Gladbach, uitgerekend tegen ... Dortmund. Toen de Rode Duivel een kwartier voor het einde naar de kant werd gehaald, trakteerde een deel van de fans hem op een fluitconcert. Hazard zelf liet zich niet van de wijs brengen, maar zijn ploeggenoten zijn niet te spreken over die actie.

"Dat was in mijn ogen zeer onverstandig", neemt doelman Yann Sommer het op voor Hazard bij Bild. "We mogen niet vergeten wat Thorgan voor onze club betekend heeft. Hij heeft veel toegevoegd, vele doelpunten gemaakt. Daarom kan ik dat gefluit niet begrijpen."

Ook sterkhouder Christoph Kramer is duidelijk. "Toen ik van Leverkusen (zijn ex-club, nvdr.) overkwam, werd ik ook uitgefloten. Ik vind dat 'shit', onredelijk, dat is niet goed. Zoiets gaan we echter nooit kunnen veranderen - zo werkt de voetbalwereld nu eenmaal", besluit Kramer cynisch.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Snap jij voetbalfans die hun (oud-)speler uitfluiten?

(258 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws