'Conte wil tweetal van Premier League naar Serie A lokken: Lukaku topprioriteit'

'Conte wil tweetal van Premier League naar Serie A lokken: Lukaku topprioriteit'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 20:19do 23-05-2019 om 20:19

Hoe ziet de nabije toekomst van Romelu Lukaku eruit? Bij Manchester United speelde de Rode Duivels dit seizoen eerder tweede viool. Dat zou in de zomerse transferperiode wel eens kunnen leiden tot een transfer naar de Serie A.

Hoofdfiguur in dat verhaal is Antonio Conte. De ex-manager van Chelsea FC wordt zo goed als zeker de opvolger van Luciano Spalletti bij Internazionale. Hoewel die deal nog niet officieel rond is, heeft Conte wel al een transferplan opgesteld. Lukaku vormt daar de spil van, meldt The Sun.

Onder José Mourinho leed de nationale topschutter vaak onder het negatieve spel van Manchester United, maar met opvolger Ole Gunnar Solksjaer liep het voor Lukaku niet veel beter. Desondanks kwam hij tot vijftien treffers tijdens het voorbije seizoen.

Toch lijkt een vertrek uit Manchester een realistische optie in de zomermaanden. Juventus en AC Milan werden eerder al in verband gebracht, maar Inter zou de jacht dus leiden. Daarnaast heeft Conte zijn zinnen nog op een andere speler uit de Premier League gezet: Victor Moses, die na het vertrek van Conte niet meer uit de verf komt bij Chelsea.

Poll

Zou Inter een goede stap zijn voor Lukaku?

(171 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws