'Gladbach heeft grootse plannen met Hazard-som, snel contact opgenomen met Genk'

'Gladbach heeft grootse plannen met Hazard-som, snel contact opgenomen met Genk'

23-05-2019 20:03
13

Nu Thorgan Hazard het gaat proberen bij Borussia Dortmund, moet Borussia Mönchengladbach op zoek naar een nieuwe sterspeler. Daarbij denken de Duitsers zowaar aan twee van onze landgenoten: Leandro Trossard en Benito Raman. Dat meldt Bild.

Dat Trossard de interesse van buitenlandse teams opgewekt heeft, hoeft niet te verbazen. De aanvaller van KRC Genk werkte een weergaloos seizoen af bij de landskampioen. Dat is ook Mönchengladbach opgevallen. De club heeft zo'n dertig miljoen geïncasseerd voor Hazard en is van plan om een flink deel daarvan uit te geven aan Trossard. Genk liet eerder al weten dat het zou meewerken aan een vertrek van haar goudhaantje.

Naast Trossard staat ook Raman bovenaan het lijstje van Gladbach. De pijlsnelle aanvaller van Fortuna Düsseldorf maakte indruk in de Bundesliga. Samen met Dodi Lukebakio teisterde hij menige defensie bij onze oosterburen. Uiteindelijk klokte Raman af op tien competitietreffers. Dat leverde al Engelse interesse op, maar Gladbach zou de komende dagen en weken ook wel eens een tandje hoger kunnen schakelen.