Mannaert brengt meer duidelijkheid over mogelijke nieuwe doelman bij Club Brugge

Mannaert brengt meer duidelijkheid over mogelijke nieuwe doelman bij Club Brugge

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 18:30do 23-05-2019 om 18:30

Het is nog onduidelijk met welke doelman Club Brugge volgend seizoen zal starten. Ethan Horvath is de nummer één, maar toch blijven er zorgen over zijn kwaliteiten. Vincent Mannaert gelooft wel in de Amerikaan.

Eerder raakte al bekend dat Simon Mignolet op het verlanglijstje staat van Club Brugge. Er werd geïnformeerd, maar een terugkeer naar België wordt moeilijk. Toch staat het nog niet helemaal vast dat Club Brugge volgend seizoen een nieuwe doelman heeft.

"Horvath heeft een voorgeschiedenis. Zonder dat verleden zou niemand erover vallen. Vorig seizoen braken we het wereldrecord doelmannen. Maar wie na Horvath kwam, was nooit beter. Ik geef het voordeel aan Horvath. Als hij blijft en Letica ook, dan halen we geen andere doelman", zegt Mannaert in Het Nieuwsblad.

De nummer één
De Amerikaan zal dus ook volgend seizoen nummer één zijn als hij niet vertrekt. "Horvath heeft wel wat meegemaakt, hé. Eruit, erin... Maar hij doet dat telkens zonder verpinken. De perceptie rond Horvath is negatiever dan de feiten."

"Hij is een harde werker en heeft fantastische reflexen. Hij heeft ons ook enkele keren rechtgehouden, onder meer in de Champions League. Er komt ook een goede jonge Belg aan, Nick Shinton", besluit Mannaert.

Poll

Heeft Club Brugge een nieuwe doelman nodig?

(1092 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws