UPDATE: 'Drie Engelse grootmachten richten vizier op Meunier'

UPDATE: 'Drie Engelse grootmachten richten vizier op Meunier'

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 21:04zo 26-05-2019 om 21:04

De kans wordt steeds groter dat Thomas Meunier Frankrijk verlaat. De Rode Duivel is de bank van PSG beu en zoekt andere oorden op. Er is interesse genoeg.

Onder andere Everton werd al gelinkt aan de rechterflank, maar ook Atlético Madrid zou inmiddels enorm geïnteresseerd zijn in de diensten van de Rode Duivel. Volgens Le 10 Sports is de Spaanse club bereid om komende zomer een poging te wagen voor Meunier.

De verdediger heeft nog een contract van één seizoen bij PSG, dat toch op een flinke transfersom hoopt. Het zou tussen de 25 à 30 miljoen euro vragen voor Meunier, die enkele jaren geleden voor amper zeven miljoen euro werd weggehaald bij Club Brugge.

Meunier speelde tot dusver honderd wedstrijden voor PSG. Daarin was de Rode Duivel goed voor twaalf doelpunten en twintig assists.

Update 26/05 21.04: Meunier heeft de clubs voor het uitkiezen. Naast de twee al eerder genoemde clubs, zouden nog drie andere ploegen interesse tonen in Meunier. Volgens La Dernière Heure staat Meunier ook op het lijstje van Man Utd, Chelsea en Arsenal. Een absolute prioriteit zou de Rode Duivel echter niet zijn.

Voor Meunier zou Man Utd alvast een mooie uitdaging zijn. Zo gaf hij in het verleden al aan dat dat zijn droomclub is.

Poll

Moet Meunier vertrekken bij PSG?

(238 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws