KV Mechelen krijgt slecht nieuws, maar blijft duidelijk over mogelijke schuld

KV Mechelen krijgt slecht nieuws, maar blijft duidelijk over mogelijke schuld

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 17:00do 23-05-2019 om 17:00

Het proces rond Operatie Propere Handen zit er nog lang niet op. De Brusselse kortgedingrechter is donderdag niet ingegaan op de vraag van KV Mechelen om de tuchtprocedure van de KBVB op te schorten. Bij KVM blijft men onschuld pleiten.

KV Mechelen moet een zware straf vrezen na mogelijke matchfixing. Bij KV Mechelen is men er echter van overtuigd dat het onschuldig is en komt men opnieuw met een duidelijke boodschap op de officiële website.

'KV Mechelen benadrukt nogmaals ten stelligste dat de club nooit heeft meegewerkt aan pogingen tot competitievervalsing of andere illegale praktijken, en is vastberadener dan ooit om haar onschuld in het dossier “Propere Handen” aan te tonen', klinkt het.

Sereniteit
Het is dus nog niet afgelopen voor Malinwa, dat nog enkele bange dagen te wachten staat. 'KV Mechelen wenst de sereniteit in dit dossier te behouden, en zal haar verdediging voor de Geschillencommissie Hoger Beroep van de KBVB de komende dagen met even grote overtuiging verder zetten', klinkt het.

'De club zal de instanties van de KBVB er des te meer aan houden om de tuchtprocedure correct en met respect voor de rechten van verdediging van alle partijen te laten verlopen, komt het nog met een boodschap voor de KBVB. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws