OFFICIEEL: Na Barcelona-transfer doet Groningen nu miljoenendeal met Sampdoria

OFFICIEEL: Na Barcelona-transfer doet Groningen nu miljoenendeal met Sampdoria

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 16:25do 23-05-2019 om 16:25

Kort na de bevestigde transfer van Ludovit Reis naar FC Barcelona heeft FC Groningen nóg een miljoenendeal afgerond. Jeffrey Chabot is verkocht aan het Sampdoria van Dennis Praet. Groningen meldt dat via de officiële kanalen.

"Na de overgang van Reis naar Barcelona, hebben we nu opnieuw een transfer gerealiseerd met een grote buitenlandse club. Daarop mogen we heel trots op zijn", wordt technisch manager Mark-Jan Fledderus geciteerd.

"Jeffrey heeft zich na zijn overstap van Sparta naar Groningen in een jaar tijd sterk ontwikkeld. Zo goed dat nu al een gerenommeerde Italiaanse club voor hem op de stoep staat. Aan de ene kant is het jammer dat Jeffrey maar een korte periode bij ons heeft gespeeld, maar aan de andere kant laat het ook zien dat hij in een omgeving heeft gezeten waar talent zich snel en goed kan door ontwikkelen. Met als resultaat deze mooie transfer. Wij danken Jeffrey hartelijk voor zijn inzet bij de club en wensen hem alle succes in zijn verdere carrière."

Groningen nam Chabot een jaar geleden over van Sparta. De Duitser tekende voor vier jaar in het hoge Noorden. Nu zet hij zijn loopbaan dus voort in de Serie A. Sampdoria staat momenteel op de negende plaats. Italiaanse media meldden eerder deze week dat Chabot ruim drie miljoen euro oplevert. FC Groningen doet geen mededelingen over de transfersom. 

Poll

Gaat Chabot slagen bij Sampdoria?

(88 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws