Rumoer in Engeland: Leicester City plots favoriet in strijd om Robben

Rumoer in Engeland: Leicester City plots favoriet in strijd om Robben

23-05-2019 14:49

De naam van Arjen Robben is donderdag plots opgedoken bij Leicester City. Britse bookmakers zien de Premier League-ploeg momenteel als grote favoriet om Robben (35) in te lijven. 

Woensdag liet de voormalig captain van het Nederlands elftal in gesprek met de NOS weten dat hij 'snel' een beslissing neemt over de volgende stap in zijn carrière. Na tien jaar zit de samenwerking tussen Robben en Bayern München er bijna op. Er staat nog één wedstrijd op het programma voor de linkspoot. Zaterdag is RB Leipzig de tegenstander in de finale van de DFB Pokal. 

Robben stelde voor de camera van de NOS dat hij overweegt om zijn loopbaan te beëindigen, maar een avontuur in een nieuwe competitie is óók een optie. Eerder werden onder meer PSV, FC Groningen en clubs uit China en de Major League Soccer aan hem gelinkt.

Donderdag duikt dus de naam van Leicester City op. Bookies zien The Foxes zelfs als topfavoriet om Robben in te lijven. In de afgelopen dagen werd in Engeland opvallend veel geld ingezet op een transfer van de aanvaller naar Leicester. Dit seizoen eindigde de kampioen van 2016 op de negende plaats in de Premier League. 

No Poll