Barça-middenvelder: 'Begrijp niet dat ze De Jong telkens linken aan mij'

Barça-middenvelder: 'Begrijp niet dat ze De Jong telkens linken aan mij'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 10:04wo 22-05-2019 om 10:04

Ivan Rakitic is niet van plan om te vertrekken bij FC Barcelona. De toekomst van de 31-jarige Kroaat is voer voor speculaties door de komst van Frenkie de Jong, maar hij ziet de Oranje-international niet als een bedreiging.

"Ik ben blij dat Barça hem heeft aangetrokken", laat Rakitic weten aan Mundo Deportivo. "In de eerste plaats is hij een jonge jongen die erg goed speelt. Ik ben blij dat de club zich blijft versterken. Elke goede speler die hier naartoe kan komen, is welkom. Maar iedereen heeft zijn plaats. Hij komt, maar ik ben ervan overtuigd dat hij niet voor mijn plaats komt. Mijn plaats is bezet."

Rakitic richt zich persoonlijk tot de Ajax-middenvelder. "Ik wens je veel succes en heb veel respect voor je. Ik ben blij dat je komt. Ik hoop dat je een goede tijd hebt in Barcelona, dat je geniet en je welkom voelt", aldus de Kroaat. "Maar hij speelt in een andere positie, die niet de mijne is. Ik begrijp niet dat ze hem telkens aan mij linken. Bij Ajax en Oranje speelt hij op een andere plek."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws