'Anderlecht krijgt stevige concurrentie in de strijd om spelmaker Vlap'

'Anderlecht krijgt stevige concurrentie in de strijd om spelmaker Vlap'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 08:15wo 22-05-2019 om 08:15

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 08:43wo 22-05-2019 om 08:43

Anderlecht krijgt stevige concurrentie in de strijd om Michel Vlap. Italiaanse en Duitse media melden namelijk dat ook Atalanta Bergamo de Nederlander in het vizier heeft.

Met zestien doelpunten en vier assists bij Heerenveen kan Vlap aardige statistieken voorleggen. Atalanta heeft om die reden het oog laten vallen op de aanvallende middenvelder, weten onder meer Fussballtransfers en Calciomercato. De huidige nummer drie van de Serie A is op zoek naar een opvolger van Josip Ilicic.

Vlap is al een tijdje in beeld bij Anderlecht, maar paars-wit is niet de enige gegadigde. Ook TSG Hoffenheim heeft de Nederlandse spelmaker op de radar staan. De vraagprijs voor Vlap zou om en bij de acht miljoen euro liggen, al plakt Heerenveen geen exact bedrag op zijn hoofd.

Europees voetbal
Atalanta - het team van Rode Duivel Timothy Castagne - staat zoals gezegd op de derde plek in Italië en dus ligt de club op koers om zich te kwalificeren voor de Champions League. Dat is een troef die Anderlecht niet kan uitspelen, want paars-wit wist zich niet te plaatsen voor Europees voetbal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws