Leko gaat mogelijks aan de slag bij andere Belgische club: Ik sluit niks uit

Leko gaat mogelijks aan de slag bij andere Belgische club: "Ik sluit niks uit"

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 06:57wo 22-05-2019 om 06:57

Ivan Leko verlaat Club Brugge na twee seizoenen. Lang wil de Kroaat niet bij de pakken blijven zitten. Hij hoopt dan ook snel een nieuwe uitdaging aan te gaan. Of dat in België is of in het buitenland, weet Leko nog niet.

"Er zijn zes grote clubs in België. Anderlecht is de grootste, vlak daarna volgt Club Brugge en dan zijn er nog Genk, Gent, Standard... Ik sluit niets uit", vertelt Leko tegenover Nogometplus. "De club moet gewoon ambitieus zijn, net zoals ik. Want ze zullen een trainer krijgen die altijd vol adrenaline zit en zijn job hectisch beleeft."

Engeland of Spanje
Ook een buitenlands avontuur spreekt Leko wel aan. "Engeland is nummer één, Spanje nummer twee. Maar Engeland heeft geen concurrentie, het is het absolute podium van het voetbal", gaat de vertrekkende Club-trainer verder.

Het geloof in zichzelf is er alvast. "Ik ben zeker dat ik op een dag in Engeland zal werken, of het nu binnen een dag, zes maanden of zes jaar is. Ik bekijk het stap per stap en binnen tien of vijftien jaar zien we wel welke carrière ik gemaakt heb", besluit Leko.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Denk je dat Leko in België blijft?

(1071 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws