Meunier kan droomtransfer versieren, maar: Het is mijn doel om dat uit te doen

Meunier kan droomtransfer versieren, maar: "Het is mijn doel om dat uit te doen"

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 23:51di 21-05-2019 om 23:51

Laatste update: dinsdag 21 mei 2019 om 23:54di 21-05-2019 om 23:54

Thomas Meunier begint volgend seizoen aan zijn laatste contractjaar bij Paris Saint-Germain. De Belgische rechtsachter wil die overeenkomst uitdienen, maar toch kan hij rekenen op belangstelling van verschillende grote ploegen.

"Ik heb nog een jaar contract en het doel is om dat uit te doen", vertelt de Rode Duivel aan Het Nieuwsblad. "De club en het management weten dat. Ik wil mijn contract graag uitdoen of verlengen. De bal ligt in hun kamp. Als dat er niet van komt, zullen we de mogelijkheden bekijken en ergens anders gaan spelen."

De voorbije maanden werd Meunier nochtans gelinkt aan grote ploegen als Manchester United, Borussia Dortmund en Juventus. "Inderdaad, ik word overal genoemd. En het zijn enkel grote clubs. Dat is ook de meerwaarde om te spelen voor een club zoals PSG."

"Zelfs met weinig speeltijd zorgt het voor wat zichtbaarheid omdat deze club zelden investeert in spelers die dat niet waard zijn. Ik hoop in ieder geval een mooie bestemming te vinden als PSG niet verder wil met mij", besluit Meunier.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws