UPDATE: ‘Geen overeenkomst Castagne met Napoli, twee PL-clubs lonken’

UPDATE: ‘Geen overeenkomst Castagne met Napoli, twee PL-clubs lonken’

22-05-2019 12:48 Laatste update: 13:32
8

Timothy Castagne heeft zijn droomtransfer bijna te pakken. De Belgische rechtsachter zou een akkoord hebben met SSC Napoli over een contract voor de volgende vijf seizoenen.

Er waren de laatste weken veel geruchten over de toekomst van Castagne, maar daar maakt Sport Mediaset een einde aan. Het Italiaanse medium meldt dat de Rode Duivel een akkoord heeft met Napoli, waar hij ploegmaat kan worden van Dries Mertens.

De rechtsachter kan in Zuid-Italië een contract tekenen voor vijf seizoenen met een jaarloon van 1,5 miljoen euro. Napoli moet wel nog een overeenkomst bereiken met Atalanta Bergamo, de huidige ploeg van Castagne. De onderhandelingen beloven pittig te worden, maar de Belg heeft al meermaals laten uitschijnen open te staan voor een nieuwe uitdaging.

Castagne staat met nog één speeldag te gaan op een knappe derde plaats in de Serie A met Atalanta. Onze landgenoot stond 27 keer aan de aftrap en was daarin goed voor vier doelpunten en drie assists.

Update 22/05, 12.48: Volgens Het Laatste Nieuws is er nog geen overeenkomst met Napoli voor Timothy Castagne. Ook zouden twee niet nader genoemde Premier League-clubs lonken naar de Rode Duivel.