Gent heeft groot nieuws voor haar fans: 'Ghelamco Arena moet daveren!'

Gent heeft groot nieuws voor haar fans: 'Ghelamco Arena moet daveren!'

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 21:01di 21-05-2019 om 21:01

Laatste update: dinsdag 21 mei 2019 om 21:01di 21-05-2019 om 21:01

De laatste maanden heeft KAA Gent het wat moeilijker gehad om sfeer te creëren in de Ghelamco Arena. Dat beseft de club ook. Zo voert het enkele aanpassingen aan naar volgend seizoen toe.

Zo richt het vak 225 in als hét sfeervak van KAA Gent. 'De Ghelamco Arena moet opnieuw bruisen', schrijft Gent in een mededeling. 'De bezoekende ploeg moet voelen dat er twaalf tegenstanders zijn, de elf gladiatoren op het veld en onze twaalfde man. De thuisreputatie moet onze concurrenten opnieuw schrik aanjagen. Het sfeervak wordt het hart van de beleving in ons stadion', klinkt het.

'Een enquête van de Armada Ganda (de overkoepelende vereniging van de sfeergroepen en de Supportersfederatie) wees uit dat de meerderheid van de abonnees in tribune 2 voorstander waren van één groot sfeervak, centraal achter het doel. Hiermee komen we ook tegemoet aan de roep naar meer sfeer.'

'Spelers, bestuur, de Armada Ganda én de meerderheid van de supporters waarderen de trouwe steun van de fans maar missen vaak de zinderende sfeer die in een groot aantal stadions het resultaat vaak mee helpt te bepalen. De Ghelamco Arena moet opnieuw daveren en dit sfeervak krijgt een voortrekkersrol in de beleving', aldus Gent.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws