Nieuwe Rode Duivel Van Crombrugge kan geluk niet op: Zo trots

Nieuwe Rode Duivel Van Crombrugge kan geluk niet op: "Zo trots"

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 20:35di 21-05-2019 om 20:35

Roberto Martinez kwam dinsdag met een verrassende naam in zijn selectie. De bondscoach plaatste Hendrik Van Crombrugge als vierde doelman in de selectie. Dat kon hij zelf amper geloven.

"Ik zal nog een nachtje nodig hebben om dit door te laten dringen", reageerde hij bij RTBF. "Vooral als speler van Eupen is het niet evident om in de nationale ploeg te raken. Als ik de clubs van de andere spelers zie, is er een enorm verschil. Dat maakt me trots."

Voor Van Crombrugge is het zijn eerste selectie. "Ik zat al een paar keer in de voorselectie en telkens ik bondscoach Martinez tegenkwam, vertelde hij me niet op te geven. Dit is een hoogtepunt voor mij. Ik ben verrast en gelukkig", klinkt het.

Een selectie kan helpen aan een transfer en vertrek bij Eupen. "Ik wil een nieuwe uitdaging, de lat hoger leggen. Bij de Rode Duivels zal ik trainen met spelers van een hoger niveau en zo kan ik zien hoe ver ik sta. Ik zie dat als een teken. Deze selectie is misschien mijn laatste stap als speler van Eupen en mijn eerste bij een nieuwe club."

Poll

Verdient Van Crombrugge de selectie?

(72 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws