Voorzitter Waasland-Beveren: “Ik zweer het op het hoofd van mijn kinderen”

Voorzitter Waasland-Beveren: “Ik zweer het op het hoofd van mijn kinderen”

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 15:24di 21-05-2019 om 15:24

Laatste update: dinsdag 21 mei 2019 om 15:28di 21-05-2019 om 15:28

De derde dag van de hoorzitting in Operatie Propere Handen liet vooral een emotionele Dirk Huyck zien. De voorzitter van Waasland-Beveren zweerde onschuld.

Huyck had een heel betoog over hoe hij begonnen is bij de club. Vervolgens liet hij zich ook uit over Dejan Veljkovic. “Toen de bewuste maandagmorgen de heer Veljkovic mij belde, zei ik spontaan: ik heb echt geen tijd. Ik zei: kom vijf minuten langs. Ik stuurde een adres door, ik denk niet dat hij dan kind aan huis is.”

“Ik heb Dejan gezegd dat het respect voor Mechelen groot is, maar dat ik nooit zou ingrijpen op het verloop van een wedstrijd”, citeert Het Nieuwsblad. “De tweede dag heb ik hem naar de keukenzaak van mijn vrouw laten komen. Ik gebruik die samen met Danny De Maesschalck om discrete gesprekken met spelers en makelaars te voeren.”

“Ik heb hem mijn standpunt nogmaals duidelijk gemaakt. En hem de raad gegeven: blijf daar van tussen. Die afspraak heeft niet lang geduurd omdat het een herhaling was van de eerste. Ik heb nooit enig eigenbelang of belang van de club nagestreefd. Ik zweer op het hoofd van mijn kinderen dat ik op een eerlijke manier heb gehandeld en ervoor heb gezorgd dat de wedstrijd in een serene sfeer is verlopen”, besluit Huyck.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Denk jij dat hij onschuldig is?

(258 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws