'Eerste zomerdeal Man United bijna rond: Swansea ontvangt 17 miljoen'

'Eerste zomerdeal Man United bijna rond: Swansea ontvangt 17 miljoen'

21-05-2019 13:17
3

Daniel James lijkt de eerste zomerversterking van Manchester United te worden. Volgens Britse media heeft United met Swansea City een akkoord bereikt over een transfersom van circa 17 miljoen euro. 

De 21-jarige James heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Swansea City, in het Championship. De jonge Welshman scoorde vijf keer en leverde tien assists af. Reden genoeg voor United om in de buidel te tasten en een flinke smak geld op tafel te leggen voor de rechtspoot.

Sky Sports en The Daily Mail melden dinsdag dat Swansea akkoord is gegaan met een bod van ongeveer 17 miljoen euro. Onder meer Everton, Newcastle United en West Ham United hadden ook verregaande belangstelling voor James. 

De international van Wales wordt dus de eerste aanwinst van The Red Devils voor het nieuwe seizoen. Manager Ole Gunnar Solksjaer krijgt volgens diverse bronnen een stevig transferbudget tot zijn beschikking om zijn selectie een kwaliteitsimpuls te geven. Onder meer Alexis Sánchez, Paul Pogba en Anthony Martial worden gelinkt aan een vertrek.