Carrasco wil dicht bij familie zijn: “Die competitie zou een mooie kans zijn”

Carrasco wil dicht bij familie zijn: “Die competitie zou een mooie kans zijn”

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 15:14ma 20-05-2019 om 15:14

Laatste update: maandag 20 mei 2019 om 15:15ma 20-05-2019 om 15:15

Yannick Carrasco speelt momenteel bij het Chinese Dalian Yifang, maar de Rode Duivel wil terugkeren naar Europa. Carrasco mist zijn familie en liep in januari al een transfer mis.

“Vergis je niet, ik voel mij nog altijd goed bij Dalian Yifang”, zegt Carrasco aan Het Laatste Nieuws. “De club, de spelers, de fans, iedereen heeft het goed met me voor. Maar wat een speler óók wil, is dicht bij zijn familie zijn. Het eerste seizoen verbleef mijn echtgenote in China, maar dit jaar is ze naar België teruggekeerd. Ik was soms vier dagen weg voor één wedstrijd, een moeilijke situatie voor haar. Plus dat ze beroepsmatig ook in België moet zijn. Daarom komt ze nu maar af en toe nog eens over.”

Carrasco wil terug naar Europa. “Voor mijn familie zou een terugkeer naar Europa een goeie oplossing zijn. Er was interesse van Arsenal en nog een pak andere teams in januari, maar de voorzitter wilde mij niet laten gaan. Misschien lukt het deze zomer. De Premier League zou een mooie opportuniteit zijn. Het is één van de beste competities ter wereld. Het spel gaat er voortdurend op en neer, je krijgt er veel ruimte. Het is een soort voetbal dat mij moet liggen.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Carrasco terugkeren naar Europa?

(281 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws