Oorlog tussen KV Mechelen en Beerschot: 'Vuile leugens over Uytterhoeven'

Oorlog tussen KV Mechelen en Beerschot: 'Vuile leugens over Uytterhoeven'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 12:15ma 20-05-2019 om 12:15

Laatste update: maandag 20 mei 2019 om 12:20ma 20-05-2019 om 12:20

KV Mechelen zet alles op alles om het ticket voor Eerste Klasse A te behouden in Operatie Propere Handen. Beerschot-Wilrijk staat klaar om dat ticket over te nemen, en dat zorgt voor overkokende potjes. 

Zo werd er een anonieme brief gestuurd waarin het volgende stond. 'Op de bestuursvergadering van KV Mechelen werd de matchfixing uitvoerig besproken door Uytterhoeven, Steemans, Somers, Leemans en voorzitter Timmermans'. KV Mechelen weet zeker dat die brief uit Antwerpen komt, zo vertelt advocaat Joost Everaert.

"Zo'n beweringen zijn beneden de gordel en komen uit de hoek van Beerschot Wilrijk. Als er tien van de elf bestuursleden wèl over matchfixing zouden gesproken hebben, dan hebben wij als rechtspersoon KV Mechelen uiteraard wel een probleem. Het gaat hier om vuile leugens vanuit de hoek van Beerschot Wilrijk, vrijwillig tussenkomende partij in deze zaak", staat te lezen bij Het Nieuwsblad.

Mark Uytterhoeven liet weten dat hij onmogelijk op die meeting kon zijn. "In maart 2018 verbleef ik in Bali. Die beweringen zijn fysiek onmogelijk. Mijn vliegtuigtickets bewijzen dat."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet KV Mechelen bestraft worden met degradatie?

(1917 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws