Leko neemt met pijn in het hart afscheid van Club Brugge: Ik ben heel emotioneel

Leko neemt met pijn in het hart afscheid van Club Brugge: "Ik ben heel emotioneel"

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 11:00ma 20-05-2019 om 11:00

De emoties liepen hoog op bij Ivan Leko na Club Brugge-Antwerp. De Kroaat nam afscheid als trainer van Club Brugge. Wat de toekomst brengt, weet Leko momenteel nog niet. Toch is hij dankbaar voor zijn trainerschap bij Club Brugge.

"Ik zeg dit in het Engels want daar voel ik me comfortabeler in", verontschuldigde Leko zich bij Het Nieuwsblad. "Ik ben heel emotioneel. In het Engels begrijpen jullie me beter en moet niemand lachen als ik me verspreek. Ik weet niet wat de toekomst brengt."

"Aan het bestuur zal ik vandaag zeggen wat ik voel: ik ben dankbaar voor de kans die ik twee jaar geleden gekregen heb. Ik was toen een nobody. Mensen lachten met mij en vroegen zich af waarom iemand die zo kort trainer was een kans kreeg bij Club Brugge. Ik voel vooral dankbaarheid. Dit is wat mijn hart denkt", gaat Leko verder.

Trots
Een keertje kampioen én een keer vice-kampioen, maar toch besliste Club Brugge om niet verder te gaan met Leko. "Daarom is voetbal zo speciaal. Als ik straks naar huis ga, ben ik een beetje ongelukkig. Maar in de eerste plaats ben ik toch trots", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Maakt Club Brugge hier de juiste keuze?

(384 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws