Kompany wordt bestbetaalde Anderlecht-speler ooit en verbrijzelt record Trebel

Kompany wordt bestbetaalde Anderlecht-speler ooit en verbrijzelt record Trebel

Gepubliceerd: zondag 19 mei 2019 om 21:16zo 19-05-2019 om 21:16

Laatste update: zondag 19 mei 2019 om 21:18zo 19-05-2019 om 21:18

RSC Anderlecht is erin geslaagd om Vincent Kompany terug naar België te halen. De verdediger wordt speler-trainer bij paars-wit. Maar daar moest Anderlecht diep in de buidel voor tasten.

Momenteel is Adrien Trebel met zo'n twee miljoen euro per jaar de bestbetaalde speler bij Anderlecht. Dat record wordt nu helemaal verbrijzeld. Zo zou Kompany drie miljoen euro per jaar gaan verdienen bij paars-wit. "Dat hij de bestbetaalde ooit wordt, doet er niet toe", zegt Michael Verschueren bij Play Sports.

"Voor mij is dat vandaag niet relevant. Ik denk dat we met hem iemand hebben die mee de toekomst van de club zal bepalen. Of we ons budget dan niet ver opgesoupeerd hebben? Er zal nog geld zijn om het nodige te doen. We gaan proberen een competitieve ploeg te bouwen waarbij we vertrekken van de eigen jeugd", geeft de sportief directeur van Anderlecht aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is Kompany dat salaris waard?

(707 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws