Leko verwezenlijkt droom: 'Kampioen met Club Brugge en winst op Anderlecht'

Leko verwezenlijkt droom: 'Kampioen met Club Brugge en winst op Anderlecht'

Gepubliceerd: zondag 19 mei 2019 om 20:43zo 19-05-2019 om 20:43

Ivan Leko neemt afscheid van Club Brugge. Na twee seizoenen hoofdcoach geweest te zijn, gaan beide partijen uit elkaar. Leko kijkt alvast tevreden terug op zijn carrière bij Club Brugge.

Leko heeft met Club Brugge heel wat successen gekend. Hij heeft ook drie van zijn dromen verwezenlijkt. "Tien jaar geleden, toen ik Club verliet als speler, had ik drie dromen. Mijn vrouw weet dat", vertelt Leko.

"De eerste was ooit coach van Club te worden. De tweede om er kampioen te worden. En de derde: eens winnen op Anderlecht. Wel, ze zijn alle drie uitgekomen", geeft de coach van Club Brugge aan in Het Laatste Nieuws.

Mooi parcours
De trainer is alvast heel tevreden met zijn parcours bij Club Brugge. "Ik ben supertrots op wat we bereikt hebben", zegt hij.

"Een titel. Een Supercup. Zes punten in de Champions League. De eerste ploeg die na negen maanden Salzburg kon kloppen in Europa. Twee Gouden Schoenen. Twee keer Profvoetballer van het Jaar. Drie Rode Duivels. En nu dus die tweede plaats. Had iemand me dat alles twee jaar geleden gezegd, ik tekende meteen", besluit Leko.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws