Joos verklapt opvallend gerucht: 'Kompany neemt Henry mee naar Anderlecht'

Joos verklapt opvallend gerucht: 'Kompany neemt Henry mee naar Anderlecht'

19-05-2019 18:12 Laatste update: 18:33
26

Bij RSC Anderlecht pakte men zondag uit met het nieuws over de terugkeer van Vincent Kompany. De verdediger wordt speler-trainer bij paars-wit. Hij neemt ook een assistent mee. Dat kan een opvallende naam worden: Thierry Henry.

Kompany beschikt niet over de nodige diploma's om officieel als trainer te worden bestempeld. Daarnaast is er ook iemand nodig die voor de coaching zorgt als Kompany zelf speelt. "Michael Verschueren loopt blij rond in de coulissen van de Ghelamco Arena. Hij weet ook al wie volgend jaar Kompany zal helpen", aldus Filip Joos bij Play Sports.

"Verschueren geeft aan Kompany de eer om het nieuws volgende week bekend te maken, maar nu doet er een gerucht de ronde. Ik herhaal, het is een gerucht. Maar de naam die het felst klinkt, is die van Henry", deelde de commentator mee.

Kompany en Herny kennen elkaar van bij de nationale ploeg. Daar was de Fransman lang de assistent van Roberto Martinez. Henry stopte bij de Rode Duivels om het als T1 te proberen bi AS Monaco. Die terugkeer bij het oude nest leverde niks op. Na enkele weken vertrok Henry al bij Monaco. Hij beschikt wel over de nodige papieren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een stunt van @rscanderlecht, dat @vincentkompany aantrekt als speler-trainer! 😱⚽ #rsca #kompany #rscanderlecht #jpl #anderlecht #mancity

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on