'Club Brugge ziet doelwit van Feyenoord door de vingers glippen'

'Club Brugge ziet doelwit van Feyenoord door de vingers glippen'

19-05-2019 15:00
3

Martin van Geel wordt volgens het Brabants Dagblad de nieuwe algemeen directeur van Willem II. In Tilburg gaat Van Geel een directieduo vormen met Joris Mathijsen; de twee moeten samen een 'topsportklimaat' bouwen. Club Brugge vist dus achter het net, zo weet het Brabants Dagblad.

Enkele maanden geleden werd bekend dat Van Geel (58) per 1 juli afscheid neemt van Feyenoord. Hij was sinds begin 2011 technisch directeur in De Kuip. De naam van Van Geel zong al een tijdje rond bij Willem II. 

Mathijsen werd bij Feyenoord genoemd als opvolger van uitgerekend Van Geel. Van een vertrek naar Rotterdam lijkt echter geen sprake. Met Mathijsen als technisch directeur en Van Geel als algemeen directeur wil Willem II zich in de komende jaren definitief gaan vestigen in de subtop van de Eredivisie. 

Wanneer de aanstelling van Van Geel bekend wordt, schrijft het Brabants Dagblad niet. Het regionale medium heeft het over een 'op handen zijnde aanstelling'. De Nederlandse journalist Sjoerd Mossou linkte hem zaterdag nog aan Club, maar daar lijkt niets van in huis te komen.