Van Himst opgetogen met komst Kompany: Hij weet echt wel hoe het moet

Van Himst opgetogen met komst Kompany: "Hij weet echt wel hoe het moet"

19-05-2019 13:46 Laatste update: 13:47
20

De terugkeer van Vincent Kompany naar RSC Anderlecht lokt heel wat reacties. Volgens Paul Van Himst is de aanstelling van de 33-jarige verdediger als speler/coach een uitstekende zaak.

"Anderlecht haalt iemand die 'de stiel' kent. Gebrek aan ervaring, daar lach ik eens mee', vertelt Van Himst aan Het Laatste Nieuws. "Hij heeft vijftien jaar topvoetbal gespeeld en werkte met alle grote trainers. Kompany weet echt wel hoe het moet. Het is ook een mooie zet. Voor het geld moet Kompany het niet meer doen, maar om dan toch naar Anderlecht te komen."

"Chapeau. Als Kompany - een intelligente kerel - niet weet hoe Anderlecht uit het moeras te trekken, dan zullen het er niet veel weten", vervolgt het icoon van de Brusselaars. "Dit is een topzet van het bestuur. Ikzelf ben ook content. En mijn kleinzoon ook - hij heeft me al vol enthousiasme gebeld. Ik denk dat we niet de enigen zullen zijn."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een stunt van @rscanderlecht, dat @vincentkompany aantrekt als speler-trainer! 😱⚽ #rsca #kompany #rscanderlecht #jpl #anderlecht #mancity

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op