Antwerp laat zich uit over toekomst Bölöni: Is dat een garantie? Neen

Antwerp laat zich uit over toekomst Bölöni: "Is dat een garantie? Neen"

Gepubliceerd: zondag 19 mei 2019 om 09:15zo 19-05-2019 om 09:15

Laatste update: zondag 19 mei 2019 om 09:58zo 19-05-2019 om 09:58

Antwerp is dit seizoen al minstens zeker van de vierde plaats, een knap resultaat voor The Great Old. Laszlo Bölöni is één van de architecten achter dat succes, maar zal de Roemeen blijven?

Sven Jaecques, sportief adviseur van de club, spreekt daarover in Het Laatste Nieuws. "Als je heel rationeel het werk van Bölöni gaat analyseren, dan kan je niet anders dan zeggen dat dat top is. Vorig jaar als achtste eindigen met een nieuwe ploeg en nu al minstens vierde, dat is uitzonderlijk. Bovendien heeft hij nog een jaar contract te gaan, dus zeg ik ja, hij zit ook volgend seizoen nog op de bank. Is dat een garantie? Neen. Er bestaan nu eenmaal geen garanties in het voetbal."

Antwerp gaat hoe dan ook nog versterking halen. "Iedereen ziet dat we niet dik zitten in de flankaanvallers en geen spitsen op overschot hebben. Qua verdedigers, middenvelders en keepers zitten we safe, maar moeten we mogelijk nog knopen doorhakken met spelers die einde contract zijn of hun laatste jaar ingaan. Een drukke zomer wordt het sowieso. De mercato is een speciaal dingetje."

Poll

Moet Bölöni bij Antwerp blijven?

(491 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws