'Ronaldo ziet 'favoriete trainer' graag naar Juventus komen na Allegri-breuk'

'Ronaldo ziet 'favoriete trainer' graag naar Juventus komen na Allegri-breuk'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 22:17za 18-05-2019 om 22:17

De jacht op een nieuwe trainer voor Juventus is geopend en Cristiano Ronaldo heeft er wel ideeën over. De Portugese superster heeft volgens La Gazzetta dello Sport een voorkeur voor Napoli-trainer Carlo Ancelotti.

Juventus maakte deze week bekend dat Massimiliano Allegri bezig is aan zijn laatste weken in Turijn. De vraag is wie de succestrainer moet opvolgen, maar Ronaldo heeft advies: Juve moet bij de zoektocht naar een opvolger van Allegri denken aan 'zijn favoriet' Ancelotti. Volgens Italiaanse media heeft de Portugese sterspeler de naam van de ervaren Napoli-coach al laten vallen bij de clubleiding.

Ronaldo heeft er nooit een geheim van gemaakt fan te zijn van Ancelotti. De twee werkten samen bij Real Madrid. Ronaldo liet na het vertrek van de Italiaan uit de Spaanse hoofdstad weten dat hij in de toekomst graag nog eens met hem zou werken. De 59-jarige Ancelotti is geen onbekende bij Juventus: tussen februari 1999 en de zomer van 2001 zat hij er al op de bank. Bij Napoli ligt hij tot medio 2021 vast.

Als Ronaldo zijn zin krijgt, moet Dries Mertens volgend seizoen luisteren naar een nieuwe trainer. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Ancelotti de ideale trainer voor Juventus?

(173 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws