Kompany geniet van FA Cup-winst en laat zich uit over zijn toekomst

Kompany geniet van FA Cup-winst en laat zich uit over zijn toekomst

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 21:50za 18-05-2019 om 21:50

Laatste update: zaterdag 18 mei 2019 om 21:54za 18-05-2019 om 21:54

Vincent Kompany (33) had zaterdag weer een reden om te vieren. Met Manchester City veroverde de Rode Duivel na de League Cup en de landstitel nu de FA Cup. Nadien liet Kompany zich uit over zijn toekomst. RSC Anderlecht lijkt zich niet al te veel illusies te gaan moeten maken.

Met Kompany negentig minuten tussen de lijnen walste Manchester City over Watford. Op het einde van de match stond er 6-0 op het scorebord, mede door invaller Kevin De Bruyne. Ondanks dat De Bruyne slechts 35 minuten speelde, kroonde hij zich tot Man van de Match.

Na de match genoot Kompany met volle teugen. "Dit is geweldig. Toen ik hier tekende, spraken we zelfs niet over het winnen van één prijs. Ik won nu twaalf prijzen in zeven – acht jaar tijd. Onze spelers zijn leeuwen. Hier wordt zo hard gewerkt. We hebben iets bijzonders gepresteerd", bij BT Sports.

Nadien werd er gevraagd naar de toekomst van Kompany. Het contract van de verdediger loopt immers deze zomer af. "Nu ga ik vieren. Ik wilde immers elke te winnen prijs pakken. We gaan nu een goed nachtje slapen en dan kunnen we hopelijk praten over de toekomst", aldus Kompanuy, die leek aan te geven te gaan praten met City. Een terugkeer naar Anderlecht lijkt dus nog niet voor morgen.

Poll

Speelt Kompany volgend seizoen nog voor Manchester City

(455 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws