SELECTIE: Leko mag flink gaan puzzelen in zijn laatste match bij Club Brugge

SELECTIE: Leko mag flink gaan puzzelen in zijn laatste match bij Club Brugge

18-05-2019 13:54 Laatste update: 14:05
5

Club Brugge sluit Play-Off 1 af als nummer twee, daar kan niks meer aan veranderen. Op de slotspeeldag komt met Royal Antwerp FC wel nog een gevoelige tegenstander over de vloer op Jan Breydel. De wedstrijd zal volledig in het teken staan van Ivan Leko.

De Kroaat zit zondag voor het laatste op de bank voor Club. Dat bevestigde hij zaterdag zelf in een interview. Leko gaf inmiddels ook zijn selectie vrij voor de komst van Antwerp. Daarin ontbreken heel wat vertrouwde namen. Vooral achterin lijkt Leko te zullen moeten puzzelen.

Met Brandon Mechele (geschorst) en Clinton Mata zijn twee vaste waardes er namelijk niet bij. Ook voorin is Club niet op volle oorlogssterkte. Zowel Arnaut Danjuma als Emmanuel Dennis moeten verstek laten gaan voor de laatste wedstrijd van het seizoen.

Dat zal Antwerp, dat punten moet pakken om een kans te behouden op de derde plaats, als muziek in de oren klinken. Als Antwerp een beter resultaat behaalt dan Standard Luik op het veld van KRC Genk, wipt het nog over de Rouches naar plek drie.