Courtois: 'Genk tegen Real Madrid in de Champions League, zou mooi zijn'

Courtois: 'Genk tegen Real Madrid in de Champions League, zou mooi zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 11:32za 18-05-2019 om 11:32

Hij mag dan wel voor Real Madrid spelen, maar Thibaut Courtois is Genk nog niet vergeten. De ex-speler van de Limburgers zag deze week ook dat Genk de titel pakte. Hij is onder de indruk van het beleid van de club.

"Genk zit intussen ook al aan vier titels. Dat is knap", geeft Courtois aan in Het Belang van Limburg.

"Op dit moment boeren ze goed en hebben ze de juiste visie. Als ze die kunnen blijven aanhouden, kan Genk blijvend de strijd aangaan met Anderlecht, Club Brugge en Standard. Daar ben ik zeker van", klinkt het.

Bekend in Madrid
Bij Real Madrid kennen ze KRC Genk echter nog niet al te best. "Sommige jongens waarschijnlijk wel. Maar in Spanje ben je als club pas echt bekend als je in Europa een krachttoer hebt uitgehaald", vertelt Courtois.

"Denk aan Ajax dit seizoen, daar wordt veel over gepraat. Clubs als Anderlecht, Club Brugge en Standard kennen ze hier beter, maar mogelijk verandert dat in de toekomst", aldus Courtois.

"Stel dat Genk volgend seizoen in de Champions League bijvoorbeeld zou kunnen stunten tegen Manchester City, dan kent heel Madrid Racing. Maar ik hoop zelf dat Genk niet tegen City, maar tegen ons geloot wordt. Dat zou een mooie affiche zijn", besluit hij.

Poll

Zal Genk de fakkel overnemen als dé topclub van België?

(253 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws