'KV Kortrijk meldt zich bij PSV, Eupen en Lommel'

'KV Kortrijk meldt zich bij PSV, Eupen en Lommel'

18-05-2019 08:07 Laatste update: 08:37
22

KV Kortrijk maakt nog altijd kans op een Europees ticket. Volgend seizoen willen de Kerels er opnieuw staan en wil het zich versterken. Volgens Sportwereld denkt KV Kortrijk aan Dante Rigo, Eric Ocansey en Leonardo Rocha.

De twintigjarige Rico is momenteel actief bij PSV. Mark Van Bommel deed seizoen in de competitie dertien keer een beroep op onze landgenoot. Kortrijk en PSV onderhandelden al over een overgang. Kortrijk wil de centrale middenvelder definitief overnemen. In Eindhoven zien ze dat niet meteen zitten, waardoor de onderhandelingen niet opschieten. Rigo heeft nog een contract tot medio 2020 in Eindhoven.

Ocansey is 21 lentes jong. Bij KAS Eupen maakte de dribbelvaardige flankspeler al de nodige indruk. Bij Eupen heeft Ocansey nog een contract tot medio 2020. Toch staat men bij Eupen niet volledig weigerachtig over een transfer van de Ghanees.

Concurrentie van Cercle Brugge en Moeskroen
Ook Rocha is 21 jaar oud. Dit seizoen maakte hij het mooie weer in Limburg bij Lommel. Met zijn 1,96 meter lijkt hij het ideale profiel om Felipe Avenatti te vervangen in het Guldensporenstadion. Ook Cercle Brugge en Royal Excel Moeskroen denken aan de man die minstens 500.000 euro moet kosten. Het contract van Rocha loopt nog door tot medio 2020 bij Lommel.