Telegraaf: Bayern wil van Kovac af en zet Nederlander hoog op trainerslijstje

Telegraaf: Bayern wil van Kovac af en zet Nederlander hoog op trainerslijstje

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 07:27za 18-05-2019 om 07:27

Mark van Bommel staat volgens De Telegraaf hoog op het lijstje bij Bayern München. De trainer van PSV moet bij Der Rekordmeister de opvolger worden van Niko Kovac, die ondanks de aanstaande landstitel waarschijnlijk moet vertrekken uit de Allianz Arena.

Van Bommel is volgens de ochtendkrant op de hoogte van de belangstelling, maar hij is nog niet benaderd door Bayern. De oud-speler van de Duitsers is ook niet de enige die op het favorietenlijstje staat: ook Arsene Wenger (clubloos, voormalig Arsenal-trainer) en Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur) staan in de serieuze belangstelling van Bayern.

Toch is Van Bommel, die in zijn eerste volledige seizoen als hoofdtrainer met PSV tweede werd in de Eredivisie, één van de topkandidaten. De Telegraaf schrijft dat hij de club door en door kent en dat dat in het voordeel spreekt van Van Bommel. Mocht de Duitse club willen doorpakken, moet het zich wel melden bij PSV. Van Bommel heeft nog een contract tot medio 2021 in Eindhoven.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Bayern München afscheid nemen van Kovac?

(45 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws