'Het is dit soort prestaties dat ervoor zorgt dat Ajax Marin haalt bij Standard'

'Het is dit soort prestaties dat ervoor zorgt dat Ajax Marin haalt bij Standard'

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 22:45vr 17-05-2019 om 22:45

Razvan Marin luisterde donderdagavond zijn laatste thuiswedstrijd bij Standard Luik op met een goede wedstrijd. Obbi Oularé snapt wel waarom de Roemeense middenvelder naar Ajax verhuist.

Door de twee treffers van Marin won het tiental van Standard Luik van Club Brugge en werd Racing Genk kampioen. "Chapeau voor de ploeg en vooral voor Razvan Marin. Het was een gekke wedstrijd en het is dit soort prestaties dat er voor zorgt dat een club als Ajax hem hier komt wegplukken", vertelt Oularé bij Sporza.

Marin is blij met zijn afscheid. "Ik ben blij dat ik iets heb kunnen teruggeven aan de supporters, want zij verdienen dit", zegt hij. Sporza riep de 22-jarige middenvelder uit tot man of the match. 'Zonder enige twijfel. Dankzij een perfect geplaatste strafschop en een fenomenale vrije trap trapte hij de Brugse titeldroom aan diggelen. De Roemeen zal niet misstaan in de kern van Ajax.'

Marin is de laatste weken sowieso op dreef. Sinds de bekendmaking van zijn zomertransfer naar Ajax was hij goed voor vijf goals en drie assists in negen wedstrijden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Marin slagen bij Ajax?

(150 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws