'Anderlecht heeft al datum geprikt voor begin van het seizoen van wederopstanding'

'Anderlecht heeft al datum geprikt voor begin van het seizoen van wederopstanding'

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 19:29vr 17-05-2019 om 19:29

Voor RSC Anderlecht komt zondag een einde aan een seizoen om erg snel te vergeten. De kans is reëel dat de Brusselaars straks als zesde eindigen in Play-Off 1, hun slechtste resultaat ooit in de nacompetitie. Het vizier wordt nu al wat gericht op de komende jaargang.

Dat Karim Belhocine vanaf de zomer nog T1 is van Anderlecht, is hoogst onzeker, maar de trainer ad-interim heeft wél al een deel van de planning van de voorbereiding opgesteld. Zo zullen de spelers van paars-wit opnieuw uit vakantie komen op 17 juni. Dan staan de medische proeven op het programma, meldt Anderlecht-Online. Voor alle niet-internationals is het vanaf zondagavond vakantie.

Zo krijgt de Anderlecht-kern een kleine maand de tijd om het kopje leeg te maken na het dramatisch verlopen jaar. Marc Coucke, Michael Verschueren en Frank Arnesen co zullen echter druk aan de slag moeten. Zij moeten de selectie de komende weken al van verse kwaliteit voorzien. Bovendien worden heel wat van de huidige spelers hoogstwaarschijnlijk verpatst.

Poll

Zal Anderlecht op 17 juni al veel inkomende transfers afgerond hebben?

(281 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws